Hej, Mit Navn Er Christian Lykke

Jeg har de sidste mange år arbejdet med at hjælpe mennesker med at få en bedre hverdag på den ene eller den anden måde. Det har altid givet en fantastisk fornemmelse i kroppen og gjort mig glad, når jeg har kunnet hjælpe andre.

Min Passion For At Hjælpe Andre

Jeg uddannede mig som personlig træner og massør i 2017, fordi jeg spillede på landsholdet i rugby, og jeg ville gerne optimere min viden og min egen træning. Jeg opdagede hurtigt min store passion for at hjælpe andre mennesker. Derfor valgte jeg at videreuddanne mig som kostvejleder i 2018, og til cupping behandler og skadestepeut i 2020. Jeg blev færdig uddannet akupunktør indenfor LDS (smertebehandling) og TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) november 2021.

Jeg er vild med at videreudvikle mig selv, så jeg kan hjælpe endnu flere mennesker.

Min Erfaring

Jeg har hjulpet mange forskellige slags mennesker de sidste par år. Både som personlig træner, coach og kostvejleder i Fitness World Odder, men også i mine tidligere jobs som massør hos andre firmaer. Hvor jeg arbejdede både på klinikken, men også ude ved firmaer som Bestseller i Stilling, Hybel i Horsens, Herreholdet i Odder IGF Fodbold.

Gik selvstændig behandler april 2020, hvor startede firmaet Odder Massage v/Christian Lykke, hvor jeg har behandlet i klinikken, men også hos bofælleskabet Solbakken i Højbjerg, Vokseværket i Odder. 

Jeg har hjulpet mange klienter. Det gælder både elitesportsfolk, men også helt almindelige mennesker, der havde problemer pga. dårlige arbejdsstillinger, stress, kontorarbejde eller akut opstående skader.

DIN BEHANDLERDIN BEHANDLER
DIN BEHANDLERDIN BEHANDLER