"Du behøver ikke dyrke sport for at få sportsmassage, men har du brug for en effektiv massage, som fjerner dine myoser, løsner dine spændte muskler op og mindsker dine smerter? Så er sportsmassage et godt valg"


 
"Husker du at forkæle dig selv? Glemmer du dig selv i din travle hverdag, og trænger du virkelig til at give din krop noget velvære og få et dejligt afbræk i hverdagen? Så skal du vælge den afstressende massage, som virkelig er luksus for kroppen"


"Du ligger på en graviditetsbriks, som er specielt udviklet, således at du under graviditetsmassagen har god plads til maven og samtidig yder god støtte, så et unødigt svaj i lænden undgås. Graviditetsmassage er derfor en enestående mulighed for at ligge på maven og nyde oplevelsen.”
 
"Med en massagepistol pulseres der med hurtige og hårde stød og skabes derved massagevibrationer i muskelområdet, som øger blodtilførslen og forbedrer blodcirkulationen i det arbejdende område. Dette hjælper på at løsne dine spændinger og lindre dine ømme muskler"

"Det er ældgammel medicin. Jeg bruger primært LDS behandling - Lokalt, Distalt, Specialt er effektiv symptom behandling og smertelindrende. Øreakupunktur/5 punktsmodellen's primære funktion med NADA- punkterne er at styrke og afbalancere krop og psyke.


 
"Cupping er effektiv bindevævs massage, som øger blodtilførelsen og udrensningen af stagneret affaldstoffer i kroppen. Cupping er effektivt, 15 minutters cupping svare til 60 minutters dybdegående sportsmassage."

"Personlig træning er for alle - Unge og gamle, små og store, tykke og tynde, uerfarne og elite. Jeg tager udgangspunkt i netop der, hvor du er, kan vi sammen skabe en motiverende, tryg og ikke mindst sjov træning, der vil danne ramme for en sund og realistisk livsstil som også holder på den lange bane!"


 
"I et personligt træningsforløb tilbyder jeg gratis kostvejledning. Her snakker vi om dine madvaner, og sammen vil vi se på løsninger, som holder på den lange bane! Du kan også tilkøbe en skræddersyet kostplan, hvor vi starter med at have en samtale om, hvad du spiser til hverdag. Ud fra det, laver jeg kostplanen, så du får de rigtige mængder der passer til dig og dine behov."

Gratis Behandling

Henviser du 3 personer som hver især
får minimum en times behandling

Vil du blive kontaktet via mail om din gratis behandling. De personer du henviser skal huske at oplyse dit mobil nummer og navn ved booking. Dem du henviser for hver især 10% rabat på deres behandling.